• Ενημερωθείτε σε ένα διαγνωστικό ραντεβού για το ποιο είναι το κατάλληλο σχέδιο θεραπείας για εσάς.
  • Παίρνονται αποτυπώματα των δοντιών σας ή σκανάρεται το στόμα σας και στέλνονται στο εργαστήριο SmileLab ώστε να σας πούμε συγκεκριμένα το κόστος και τη διάρκεια θεραπείας.
  • Οι ςξατομικευμένοι διάφανοι νάρθηκες «Smile Aligners» κατασκευάζονται για εσάς και στο επόμενο ραντεβού γίνεται η εφαρμογή τους.
  • Κατά τη διάρκεια της θεραπείας γίνονται έλεγχοι για τη σωστή χρήση και εφαρμογή. Παίρνονται εκ νέου αποτυπώματα όποτε χρειαστεί.

Συγκράτηση αποτελέσματος

Για να είστε πάντα σίγουροι για το χαμόγελο σας μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε σταθερό ή κινητό συγκρατητικό.
Τι συμβαίνει εάν χάσω ή σπάσω ένα Aligner;
Ενημερώστε αμέσως τον οδοντίατρό σας, σύντομα θα σας το αντικαταστήσει με ένα νέο. Ίσως χρειαστεί ξανά να παρθούν αποτύπωματα.
Είναι η θεραπεία Smile Aligners οδυνηρή;
Δεν είναι ασυνήθιστο να αισθάνεστε λίγη πίεση και δυσφορία όταν αλλάζετε σε ένα νέο Aligner. Συνήθως θα εξαφανιστεί μετά από 2-3 ημέρες, αλλά εάν εξακολουθεί να έρθετε σε επαφή με τον οδοντίατρό σας.
Τα Smile Aligners είναι αόρατα μετά την τοποθέτησή τους;
Δημιουργούν συνήθως καθαρά και γυαλιστερά δόντια. Για 1-3 μέρες μπορεί να γαίνεται λίγο ένα περίγραμμα μέχρι να “καθίσουν” σωστά.
Είναι δυνατόν να πίνετε ζεστά ή κρύα ποτά ενώ τα φοράτε;
Εκτός από το νερό, δεν συνιστάται να πίνετε ή να τρώτε ενώ φοράτε τα aligners σας, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει λεκέ ή τη στρέβλωση τους. Σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς μηχανισμούς, μπορείτε να πίνετε και να τρώτε όποτε θέλετε απλά αφαιρώντας τα.
Τα Smile Aligners εμποδίζουν την προφορά του λόγου;
Ναι, αυτό μπορεί να συμβεί, αλλά συνήθως διαρκεί το πολύ 48 ώρες, μέχρι να εξοικειωθείτε με αυτό.
Τι πρέπει να κάνω εάν δεν εφαρμόζουν τέλεια;
Εάν δεν τα αισθάνεστε να εφαρμόζουν τέλεια (μετά από 2-3 μέρες από την εφαρμογή τους) ή έχουν κάποια φθορά, χρειάζεται να συμβουλευτείτε τον οδοντίατρό σας.